Φανταστική συνταγή για ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με σκόρδο και δεντρολίβανο
Ιδανικές για ένα γρήγορο δείπνο Αυτές οι ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με δεντρολίβανο και σκόρδο είναι η τέλεια επιλογή για ένα χορταστικό και αρωματικό γεύμα. Ιδανικές για ένα γρήγορο δείπνο. Συνδυάστε τις με πουρέ πατάτας ή μια δροσερή σαλάτα. Υλικά για τη συνταγή 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα, χωρίς κόκαλα, κομμένες σε πάχος περίπου 1,2 εκ. (συνολικά περίπου 450 γρ.) ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δεντρολίβανο 3 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες Οδηγίες Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C. Στρώστε ένα ρηχό ταψί με αλουμινόχαρτο.Πασπαλίστε τις μπριζόλες από όλες τις πλευρές με αλάτι και πιπέρι. Αφήστε τις στην άκρη.Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το δεντρολίβανο και το σκόρδο.Πασπαλίστε ομοιόμορφα το μείγμα δεντρολίβανου από όλες τις πλευρές. Τρίψτε το με τα δάχτυλά σας.Τοποθετήστε τις μπριζόλες σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(23)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(204)
- Εργασία(28)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(574)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(606)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.