Φλεγμονή: Η μεγάλη απειλή που κρύβεται στο ράφι της κουζίνας - Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Οι υπερ-επεξεργασμένες τροφές (UPFs) είναι βιομηχανικά προϊόντα πλούσια σε πρόσθετα και φτωχά σε θρεπτικά συστατικά, όπως αναψυκτικά, σνακ και επεξεργασμένα κρέατα. Η κατανάλωση αυτών των τροφών μειώνει τη διατροφική αξία, παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους. Συχνά οδηγεί σε υπερκατανάλωση, ενώ συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας, καρκίνου, μεταβολικών και καρδιαγγειακών παθήσεων, ψυχικής υγείας και πρόωρου θανάτου. Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(10)
- Άμυνα(52)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(205)
- Εργασία(24)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(544)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(563)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.