πριν από  6 ώρες 32 λεπτά

Newsbomb

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι σύγχρονες συσκευές δεν απαιτούν ανοιχτή πόρτα για να κρυώσουν - Τι προτείνουν οι ειδικοί και γιατί η παλιά συνήθεια μπορεί να προκαλέσει ζημιές στους φούρνους Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb9 Μαίου 2025 · 06:37 ΕΛΛΑΔΑ 2' URL COPIED Για δεκαετίες, πολλοί διατηρούσαν τη συνήθεια να αφήνουν την πόρτα του φούρνου ανοιχτή μετά το ψήσιμο, υποθέτοντας ότι έτσι η συσκευή θα κρυώσει πιο γρήγορα. Η πρακτική αυτή πέρασε από γενιά σε γενιά ως "σπιτικό κόλπο", συνοδευόμενη από τον φόβο ότι η υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου μπορεί να προκαλέσει φθορές αν δεν διαφύγει άμεσα. Ωστόσο, οι ειδικοί εξηγούν ότι αυτή η αντίληψη δεν ανταποκρίνεται πλέον στις προδιαγραφές των σύγχρονων συσκευών. Η Claudia Oberascher, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ένωσης για την Αποδοτική Χρήση Ενέργειας (HEA), διευκρινίζει ότι εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια οι φούρνοι διαθέτουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες διασταυρούμενης ροής, οι οποίοι απομακρύνουν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation