Φούρνοι: Αφήνουμε την πόρτα ανοιχτή ή κλειστή μετά το ψήσιμο - Τι προτείνουν οι ειδικοί
Οι σύγχρονες συσκευές δεν απαιτούν ανοιχτή πόρτα για να κρυώσουν - Τι προτείνουν οι ειδικοί και γιατί η παλιά συνήθεια μπορεί να προκαλέσει ζημιές στους φούρνους Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb9 Μαίου 2025 · 06:37 ΕΛΛΑΔΑ 2' URL COPIED Για δεκαετίες, πολλοί διατηρούσαν τη συνήθεια να αφήνουν την πόρτα του φούρνου ανοιχτή μετά το ψήσιμο, υποθέτοντας ότι έτσι η συσκευή θα κρυώσει πιο γρήγορα. Η πρακτική αυτή πέρασε από γενιά σε γενιά ως "σπιτικό κόλπο", συνοδευόμενη από τον φόβο ότι η υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου μπορεί να προκαλέσει φθορές αν δεν διαφύγει άμεσα. Ωστόσο, οι ειδικοί εξηγούν ότι αυτή η αντίληψη δεν ανταποκρίνεται πλέον στις προδιαγραφές των σύγχρονων συσκευών. Η Claudia Oberascher, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ένωσης για την Αποδοτική Χρήση Ενέργειας (HEA), διευκρινίζει ότι εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια οι φούρνοι διαθέτουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες διασταυρούμενης ροής, οι οποίοι απομακρύνουν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(32)
- Άμυνα(61)
- Αστυνομικά(100)
- Εκπαίδευση(212)
- Εργασία(101)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(494)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(5)
- Πολιτική(588)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.