Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πλένεις προπλυμένα και συσκευασμένα λαχανικά - Τι ισχύει για το κρέας και τα πουλερικά
Ειδικοί προειδοποιούν ότι υπάρχουν τροφές, τις οποίες δεν θα έπρεπε ποτέ να πλένουμε πριν τις μαγειρέψουμε ή τις φάμε. Αρχικά δεν πρέπει να πλένουμε ποτέ μαρούλι ή πράσινα λαχανικά προτού τα φάμε αν είναι έτοιμα προπλυμμένα και συσκευασμένα. Είναι γνωστό ότι προτού καταναλώσουμε τα λαχανικά αυτά πρέπει να τα καθαρίσουμε παρόλο που μπορεί να φαίνονται καθαρά. Παρόλα αυτά όσο και καθαρή να φαίνεται η κουζίνα μας, τα πράσινα λαχανικά που είναι συσκευασμένα, κομμένα και έτοιμα για κατανάλωση έχουν πλυθεί τριπλά και έχουν στεγνώσει και δεν πρέπει να ξανακαθαρίζονται. Όταν τα ξαναπλένουμε υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν βακτήρια από τον νεροχύτη, τους πάγκους, τα ξύλα κοπής, το σκεύος που είναι ειδικό για στέγνωμα των φυλλώδων λαχανικών και άλλες επιφάνεις στην κουζίνα μας, όπως εξηγεί η Neva Cochran, ειδική διατροφολόγος και διαιτολόγος. "Κανένας δεν αρέσκεται στην ιδέα ότι τα έτοιμα φυλλώδη λαχανικά του μπορεί να μολυνθούν επειδή τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(100)
- Εκπαίδευση(194)
- Εργασία(109)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(499)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(5)
- Πολιτική(527)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.