πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Protothema.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πολλοί μεγαλώσαμε με την πεποίθηση ότι το φαγητό πρέπει οπωσδήποτε να καταναλώνεται ζεστό, με το γνώριμο "φάε πριν κρυώσει" να ηχεί σε κάθε οικογενειακό τραπέζι. Ωστόσο, όσο περισσότερο μαγειρεύουμε τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι πολλά φαγητά δεν πρέπει να σερβίρονται καυτά. Η επιστήμη της μαγειρικής συνήθως εστιάζει στο τι συμβαίνει όσο το φαγητό ψήνεται ή βράζει, αλλά το τι ακολουθεί όταν φτάνει στο τραπέζι είναι εξίσου σημαντικό. Ο όρος "χλιαρό" δεν ανοίγει την όρεξη σε κανέναν, και η θερμοκρασία δωματίου είναι ένας κάπως ασαφής χαρακτηρισμός που συνδέεται συχνότερα με συστατικά στη ζαχαροπλαστική, παρά ως πρόταση σερβιρίσματος. Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation