Γιατί κάποια φαγητά είναι καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου
Πολλοί μεγαλώσαμε με την πεποίθηση ότι το φαγητό πρέπει οπωσδήποτε να καταναλώνεται ζεστό, με το γνώριμο "φάε πριν κρυώσει" να ηχεί σε κάθε οικογενειακό τραπέζι. Ωστόσο, όσο περισσότερο μαγειρεύουμε τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι πολλά φαγητά δεν πρέπει να σερβίρονται καυτά. Η επιστήμη της μαγειρικής συνήθως εστιάζει στο τι συμβαίνει όσο το φαγητό ψήνεται ή βράζει, αλλά το τι ακολουθεί όταν φτάνει στο τραπέζι είναι εξίσου σημαντικό. Ο όρος "χλιαρό" δεν ανοίγει την όρεξη σε κανέναν, και η θερμοκρασία δωματίου είναι ένας κάπως ασαφής χαρακτηρισμός που συνδέεται συχνότερα με συστατικά στη ζαχαροπλαστική, παρά ως πρόταση σερβιρίσματος. Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(34)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(37)
- Θρησκεία(22)
- Κοινωνία(579)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(574)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.