Γιατί πρέπει να τρώτε στομάχια κοτόπουλου
Γιατί αξίζει να τρώτε στομάχια κοτόπουλου Τα στομάχια κοτόπουλου (γυζάρια) ίσως είναι από τις πιο υποτιμημένες τροφές που υπάρχουν - θρεπτικά, οικονομικά και απροσδόκητα νόστιμα, όταν μαγειρευτούν σωστά. Συχνά απορρίπτονται επειδή ανήκουν στην κατηγορία των "εντοσθίων", όμως αυτά τα μικρά, μυώδη όργανα αποτελούν μια πραγματική δύναμη πρωτείνης, βιταμινών και μετάλλων που αξίζουν πολύ περισσότερη προσοχή. Τα στομάχια (γνωστά και ως "γυζάρια") είναι μέρος των εντοσθίων του κοτόπουλου. Διαθέτουν σφιχτή υφή, η οποία με σιγοβράσιμο γίνεται μαλακή και νόστιμη. Αποτελούν παραδοσιακό μεζέ στην ελληνική κουζίνα και χρησιμοποιούνται σε σούπες, τηγανιές ή κρασάτα πιάτα.Τι ακριβώς είναι το στομάχι κοτόπουλου; Το στομάχι (ή γυζάρια) λειτουργεί ως ο φυσικός "μύλος" του κοτόπουλου. Επειδή οι κότες δεν έχουν δόντια, αυτό το σκληρό, μυώδες όργανο τις βοηθά να αλέθουν την τροφή πριν την πέψη. Όταν μαγειρευτεί σωστά, μεταμορφώνεται σε άπαχο, γευστικό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(27)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(308)
- Εργασία(35)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(612)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(796)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.