πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γιατί αξίζει να τρώτε στομάχια κοτόπουλου Τα στομάχια κοτόπουλου (γυζάρια) ίσως είναι από τις πιο υποτιμημένες τροφές που υπάρχουν - θρεπτικά, οικονομικά και απροσδόκητα νόστιμα, όταν μαγειρευτούν σωστά. Συχνά απορρίπτονται επειδή ανήκουν στην κατηγορία των "εντοσθίων", όμως αυτά τα μικρά, μυώδη όργανα αποτελούν μια πραγματική δύναμη πρωτείνης, βιταμινών και μετάλλων που αξίζουν πολύ περισσότερη προσοχή. Τα στομάχια (γνωστά και ως "γυζάρια") είναι μέρος των εντοσθίων του κοτόπουλου. Διαθέτουν σφιχτή υφή, η οποία με σιγοβράσιμο γίνεται μαλακή και νόστιμη. Αποτελούν παραδοσιακό μεζέ στην ελληνική κουζίνα και χρησιμοποιούνται σε σούπες, τηγανιές ή κρασάτα πιάτα.Τι ακριβώς είναι το στομάχι κοτόπουλου; Το στομάχι (ή γυζάρια) λειτουργεί ως ο φυσικός "μύλος" του κοτόπουλου. Επειδή οι κότες δεν έχουν δόντια, αυτό το σκληρό, μυώδες όργανο τις βοηθά να αλέθουν την τροφή πριν την πέψη. Όταν μαγειρευτεί σωστά, μεταμορφώνεται σε άπαχο, γευστικό...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation