Γιατί πρέπει πάντα να τρώμε καρπούζι με φέτα
Το καρπούζι με τη φέτα για πολλούς θεωρείται "ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός" Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε αυτόν που σκέφτηκε για πρώτη φορά να συνδυάσει την γλύκα του καρπουζιού με την αλμυρή γεύση της φέτας. Είμαστε λαός των έντονων αντιθέσεων και απολαμβάνουμε τέτοιου τύπου γευστικά μπερδέματα, φαινομενικά αταίριαστα. Μάλιστα, κάποιοι εμπλουτίζουν τον συνδυασμό προσθέτοντας βότανα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, παλαιωμένο βαλσαμικό ξίδι, ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, ξερό κρεμμύδι, φρέσκο δυόσμο και άλλες γεύσεις που γεφυρώνουν την αντίθεση. Το καρπούζι με τη φέτα για πολλούς θεωρείται "ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός". Όμως, δεν είναι η μοναδική συνύπαρξη υδατάνθρακα από φρούτο με ζωικής προέλευσης πρωτείνη. Για τους ίδιους ευδαιμονικούς λόγους απολαμβάνουμε και άλλους συνδυασμούς όπως: πεπόνι με προσούτο, ροκφόρ με φρέσκα ή αποξηραμένα σύκα, παρμεζάνα με σταφύλια. Στα ύψη η απόλαυση, στο ίσιωμα οι αιχμές του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(80)
- Αστυνομικά(77)
- Εκπαίδευση(181)
- Εργασία(86)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(397)
- Νομικά(17)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(446)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.