Γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση κουνουπιδιού προκαλεί...
Το κουνουπίδι είναι ένα λαχανικό γεμάτο θρεπτικά συστατικά που προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για την υγεία και μπορεί να καταναλωθεί με αμέτρητους τρόπους. Το κουνουπίδι προκαλεί μόνο θετικά πράγματα για τον οργανισμό μας. Δείτε γιατί αξίζει να το προσθέτετε συχνά στο πιάτο σας. Πλούσιο σε βασικές βιταμίνες και μέταλλα Το κουνουπίδι είναι πηγή βιταμινών C και K, καθώς και αρκετών βιταμινών του συμπλέγματος Β, όπως το φολικό οξύ. Περιέχει επίσης σημαντικά μέταλλα όπως κάλιο, μαγνήσιο και μαγγάνιο, που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού και την παραγωγή ενέργειας.Υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά Γεμάτο με καροτενοειδή και φλαβονοειδή, το κουνουπίδι βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Αυτές οι ενώσεις μπορούν επίσης να μειώσουν τον κίνδυνο χρόνιων παθήσεων, όπως οι καρδιοπάθειες και ορισμένοι τύποι καρκίνου.Προάγει την πεπτική και εντερική υγεία Ως εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, το κουνουπίδι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(9)
- Άμυνα(46)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(50)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(498)
- Νομικά(0)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(507)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.