Γίδα με αγκινάρες από τη Σκόπελο
Μια πεντανόστιμη συνταγή από τη Σκόπελο Υλικά 1 κιλό γίδα κομμένη σε κομμάτια (κατσικάκι ή και νεαρό αρνί ταιριάζει επίσης) 1 κούπα καφέ ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ποτήρι κρασιού, λευκό κρασί 2 τριμμένες φρέσκιες ντομάτες 1 κσ πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε νερό Χυμό από λεμόνι 5,6 καθαρισμένες αγκινάρες 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα με νερό βάζετε τα κομμάτια της γίδας να ζεματιστούν. Ξαφρίζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και μετά από λίγο αποσύρετε τα κομμάτια της γίδας από την κατσαρόλα και τα ξεπλένετε σε σουρωτήρι. Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια της γίδας να τσιγαριστούν. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια να τσιγαριστούν και αυτά και ανακατεύετε. Προσθέτετε το κρασί, αλάτι, πιπέρι, την τριμμένη ντομάτα, τον πελτέ ντομάτας, 1 ποτήρι νερό. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε τη γίδα να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(110)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(584)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(707)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.