πριν από  21 ώρες 3 λεπτά

Queen.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια εύκολη λιχουδιά που θα λατρέψετε (εσείς και τα παιδιά σας). Υλικά 3 φλιτζάνια ζάχαρη 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1/4 του φλιτζανιού βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι ζάχαρης με άρωμα βανίλιας 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Εκτέλεση 1. Σε ένα κατσαρολάκι καβουρδίστε 1 φλιτζάνι ζάχαρης. Σιγά σιγά προσθέστε την κρέμα γάλακτος, την υπόλοιπη ζάχαρη, το σιρόπι και το αλάτι. 2. Αφήστε το μείγμα να γίνει, μέχρι να μαλακώσει στους 112 βαθμούς (μετρώντας με το ειδικό θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής). 3. Βγάλτε το από την φωτιά και ανακατέψτε το πολύ καλά. Βάλτε το σε βουτυρωμένο ταψάκι. 4.Αφήστε το να κρυώσει για 3-5 ώρες, μέχρι να γίνει στερεό και να σκληρύνει. Κόψτε το σε τετράγωνα κομμάτια και απολαύστε. Διαβάστε επίσης: Γλυκό: κρέμα καραμελέ Γλυκό: ψητές μπανάνες με σάλτσα καραμέλας Γλυκό: σοκολατένιο γλύκισμα με αλμυρή καραμέλα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation