Η καλύτερη συνταγή για τον καύσωνα: Πώς να φτιάξετε το τέλειο παγάκι για τα ποτά σας
Τα μυστικά για το τέλειο παγάκι, τον καλύτερο σύντροφο για τα δροσερά ροφήματα και ποτά του καλοκαιριού έδωσε στους Financial Times ένας εστέτ μπάρμαν. Κάποιος ο οποίος δεν αρκούνταν στο βάζω νερό σε παγοθήκες στην κατάψυξη ή -ακόμη χειρότερα- αγοράζω έτοιμο πάγο. Όπως λέει, τα καλά ποτά αξίζουν χοντρό, κρυστάλλινο πάγο. Και αφού διάβασε πολύ, από το πώς διατηρούσαν τον πάγο και το χιόνι στην αρχαιότητα και πώς τον μετέφεραν σε μέρη όπου τα καλοκαίρια ήταν πολύ ζεστά, ή πότε έφτιαξαν το πρώτο ηλεκτρικό καταψύκτη, πηγαίνει στην ουσία. Και δίνει τις συμβουλές του. Μια καταπληκτική πολυτέλεια Πλέον, το παγάκι είναι κάτι φθηνό και αυτονόητο. Μπορεί κάποιοι, τυχεροί, να έχουν μηχανές πάγου στα ψυγεία τους ή να αγοράζουν σακούλες από το παντοπωλείο της γειτονιάς. Κάπως έτσι ξεχνάμε ότι είναι μια μικρή καταπληκτική πολυτέλεια. Κάποια μπαρ όμως ανέλαβαν τη δουλειά να μας το θυμίσουν. Και κάνουν το παγάκι κάτι μαγικό ξανά. Ο συντάκτης θυμάται...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(64)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(46)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(631)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(588)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.