πριν από  23 ημέρες 8 ώρες

Metrosport

Από τύχη δεν σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Ιόνια Οδό, καθώς εντοπίστηκε γυναίκα το μεσημέρι της Δευτέρας να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στο ύψος της Αμφιλοχίας. Η κινητοποίηση της Τροχαίας του αυτοκινητόδρομου Αντιρρίου - Ιωαννίνων ήταν άμεση, η οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια...

πριν από  23 ημέρες 22 ώρες

Tromaktiko.gr

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Ιονία οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας, όταν μια οδηγός βρέθηκε να οδηγεί επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας του αυτοκινητόδρομου Αντιρρίου- Ιωαννίνων η οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη καθώς, σύμφωνα με την ertnews, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

πριν από  23 ημέρες 22 ώρες

Iefimerida.gr

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Ιόνια οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας, όταν μια οδηγός βρέθηκε να οδηγεί επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας του αυτοκινητόδρομου Αντιρρίου- Ιωαννίνων η οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη καθώς, σύμφωνα με την ertnews, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation