πριν από  13 ημέρες 7 ώρες

Dokari.gr

Η λαίλαπα καταιγίδων μοιάζει αρκετά ισχυρή και αναμένεται μέσα στη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, να δώσει ισχυρά φαινόμενα και κεραυνοπτώσεις στη δυτική -κυρίως- Ελλάδα. Δείτε πού εκδηλώνονται τώρα καταιγίδες, συνοδεία κεραυνών. Πατήστε εδώ για Live.

πριν από  13 ημέρες 12 ώρες

Dokari.gr

Ηδη, από την πολιτική προστασία, που έχει τεθεί σε επιφυλακή, δόθηκε εντολή και ήχησε το 112, προειδοποιώντας τους πολίτες των περιοχών που θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας. Δείτε πού βρίσκονται αυτή την ώρα τα μέτωπα των καταιγίδων. Πατήστε εδώ για Live απεικόνιση των κεραυνών.

πριν από  13 ημέρες 22 ώρες

Dokari.gr

Καταιγίδες που θα εκδηλωθούν και με διάρκεια και με ένταση σε αρκετές περιοχές της χώρας, στα δυτικά τμήματά της Πελοποννήσου και του Ιουνίου Πελάγους. Εκεί, στα ανοικτά του Ιονίου, ξεκινά να σχηματίζεται ο πρώτος πυρήνας καταιγίδων. Δείτε Live που εκδηλώνονται καταιγίδες, πατώντας εδώ.

πριν από  14 ημέρες 14 ώρες

Dokari.gr

Πού εκδηλώνονται τώρα καταιγίδες, συνοδεία κεραυνικής δραστηριότητας; Πατήστε εδώ για live.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation