Ο βιοκαλλιεργητής εξηγεί γιατί η ψύξη αλλοιώνει γεύση, υφή και διατροφική αξία της ντομάτας. Διανύουμε την εποχή της ντομάτας, του αγαπημένου λαχανικού με το ωραίο άρωμα και τους τρομερούς χυμούς.Μια κρύα ώριμη ντομάτα με ελάχιστο αλάτι ή και χωρίς, είναι όχι μόνο μια υπέροχη σαλάτα, αλλά η βάση για ένα εξαιρετικό πιάτο. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι που διαφωνούν με...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(23)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(204)
- Εργασία(28)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(574)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(606)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.