πριν από  12 ημέρες 20 ώρες

Ο βιοκαλλιεργητής εξηγεί γιατί η ψύξη αλλοιώνει γεύση, υφή και διατροφική αξία της ντομάτας. Διανύουμε την εποχή της ντομάτας, του αγαπημένου λαχανικού με το ωραίο άρωμα και τους τρομερούς χυμούς.Μια κρύα ώριμη ντομάτα με ελάχιστο αλάτι ή και χωρίς, είναι όχι μόνο μια υπέροχη σαλάτα, αλλά η βάση για ένα εξαιρετικό πιάτο. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι που διαφωνούν με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation