Λουκουμάδες μπακαλιάρου με λεμονάτη σπιτική μαγιονέζα
Για το ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου: Βάζετε το φιλέτο σε μια λεκάνη με κρύο νερό με το δέρμα προς τα κάτω και το αφήνετε να ξαλμυριστεί για 24 ώρες, αλλάζοντας το νερό κάθε 5-6 ώρες ή όσο συχνά μπορείτε. Το ξεπλένετε και το κόβετε σε 3-4 κομμάτια. Τα βάζετε σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα και ρίχνετε λίγο νερό ίσα να τα καλύπτει. Προσθέτετε και τη δάφνη και βράζετε για 10-15 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι τα κομμάτια να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και όταν κρυώσουν λίγο τα κομματιάζετε με τα χέρια σε μικρά κομματάκια και τα στύβετε καλά. Για τους λουκουμάδες: Χτυπάτε ελαφρώς τους κρόκους των βυγών με τον αβγοδάρτη. Κοσκινίζετε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τους χτυπημένους κρόκους, την κρέμα σκόρδου, το κρεμμύδι, την πιπεριά Φλωρίνης, τον άνηθο, την πάπρικα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι (αλάτι δεν θα χρειαστεί γιατί ο μπακαλιάρος, αν και ξαλμυρισμένος, είναι αρκετά αλμυρός). Ανακατεύετε καλά τα υλικά με τον αβγοδάρτη και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(27)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(16)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(540)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(510)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.