πριν από  3 ώρες 48 λεπτά

Protothema.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Για το ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου: Βάζετε το φιλέτο σε μια λεκάνη με κρύο νερό με το δέρμα προς τα κάτω και το αφήνετε να ξαλμυριστεί για 24 ώρες, αλλάζοντας το νερό κάθε 5-6 ώρες ή όσο συχνά μπορείτε. Το ξεπλένετε και το κόβετε σε 3-4 κομμάτια. Τα βάζετε σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα και ρίχνετε λίγο νερό ίσα να τα καλύπτει. Προσθέτετε και τη δάφνη και βράζετε για 10-15 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι τα κομμάτια να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και όταν κρυώσουν λίγο τα κομματιάζετε με τα χέρια σε μικρά κομματάκια και τα στύβετε καλά. Για τους λουκουμάδες: Χτυπάτε ελαφρώς τους κρόκους των βυγών με τον αβγοδάρτη. Κοσκινίζετε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τους χτυπημένους κρόκους, την κρέμα σκόρδου, το κρεμμύδι, την πιπεριά Φλωρίνης, τον άνηθο, την πάπρικα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι (αλάτι δεν θα χρειαστεί γιατί ο μπακαλιάρος, αν και ξαλμυρισμένος, είναι αρκετά αλμυρός). Ανακατεύετε καλά τα υλικά με τον αβγοδάρτη και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation