πριν από  2 ημέρες 7 ώρες

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια εκτεταμένη επιστημονική μελέτη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις της σύγχρονης διατροφή. Η υπερβολική κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, όπως ψωμί του τοστ, γλυκά ή κατεψυγμένα γεύματα, αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά περίπου 3% για κάθε επιπλέον 10% πρόσληψη στη διατροφή. Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετίζονται με περισσότερους από 124.000 πρόωρους θανάτους ετησίως, ενώ στην Αγγλία ξεπερνούν τους 17.000. Τα στοιχεία αυτά αναδεικνύουν τον καθοριστικό ρόλο της ποιότητας των τροφίμων που καταναλώνουμε στην υγεία και τη μακροζωία μας. Διαβάστε περισσότερα για την επίδραση των επεξεργασμένων τροφίμων στην υγεία!

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation