πριν από  17 ώρες 38 λεπτά

Thebest.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σύμφωνα με ειδικό Το καλοκαίρι, τα ωμά τρόφιμα κατακλύζουν τα πιάτα μας. Ωστόσο, παρόλο που είναι συνώνυμα της φρεσκάδας και της γεύσης, μπορεί να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση. Αν και η "ωμή κατανάλωση" τροφών επιτρέπει την πρόσληψη πολλών θρεπτικών συστατικών, ιδιαίτερα βιταμινών και μετάλλων, αυτός ο τρόπος διατροφής ενέχει και πολλούς κινδύνους. Πράγματι, ορισμένα τρόφιμα μπορούν να γίνουν τοξικά όταν καταναλώνονται ωμά. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αλεξάντρα Μυρσιέ, αποκάλυψε τη λίστα της με τα 7 τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνονται ωμά, ώστε μην αρρωστήσουμε το καλοκαίρι. Οι σαλάτες και τα πολύχρωμα κομμένα υλικά ανταγωνίζονται σε φρεσκάδα όταν δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία. Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα που είναι λίγο ή σχεδόν καθόλου μαγειρεμένα μπορεί πραγματικά να βλάψουν τον οργανισμό σας. "Το μαγείρεμα είναι μια διαδικασία που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο βακτηριακής μόλυνσης. Όταν καταναλώνουμε ωμά τρόφιμα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation