ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
Σε μια ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στο American Journal of Clinical Nutrition, οι επιστήμονες κατέληξαν σε ένα ανησυχητικό συμπέρασμα. Το κόκκινο κρέας εμφανίζεται καθ' όλα υγιεινό σε μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από τη βιομηχανία κόκκινου κρέατος. Κάτι τέτοιο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς οι μελέτες που συνδέονται με τη βιομηχανία, μπορούν να διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι κατανοούμε αλλά και παρεξηγούμε αντίστοιχα, τις συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτά που τρώμε. Ο Μικέλ Λόπεθ Μορένο, ερευνητής του Πανεπιστημίου Francisco de Vitoria στην Ισπανία, επικεφαλής της νέας ανάλυσης, δηλώνει πως η έρευνα ήθελε να διαπιστώσει εάν γίνεται το ίδιο και τα μη επεξεργασμένα κρέατα. Τα επεξεργασμένα κρέατα, όπως το μπέικον και τα λουκάνικα, έχουν συνδεθεί σταθερά με τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, επισημαίνει, αλλά τα στοιχεία για τα μη επεξεργασμένα κόκκινα κρέατα, όπως οι μπριζόλες και τα χοιρινά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(79)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(149)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(400)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.