πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Tromaktiko.gr

Η Τουρκία αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί είναι αποσταθεροποιητικός παράγοντας στην ανατολική Μεσόγειο Δεν βάζει μυαλό η Τουρκία καθώς παρά την διάψευση της πρώτης φοράς τα τελευταία 24ωρα που επιχειρήθηκε να στηθεί προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας σχετικά με δήθεν παρενόχληση τουρκικών μαχητικών από ελληνικά F-16, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας με διαρροή του στο...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Νέα προβοκάτσια της Άγκυρας στο Αιγαίο μέσα σε 48 ώρες, εμπλέκοντας και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζοντας ότι ελληνικά μαχητικά κλείδωσαν ξανά στα ραντάρ τους τουρκικά F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική αποστολή στο Αιγαίο συνοδεύοντας συμμαχικά ιπτάμενα ραντάρ. Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις.

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Eleftherostypos.gr

Δεν έχουν σταματημό τα ψέμματα από την Τουρκία η οποία συνεχίζει να προσπαθεί να στήσει προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας σχετικά με δήθεν παρενόχληση τουρκικών μαχητικών από ελληνικά F-16. Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας με διαρροή του στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αναφέρουν ότι τουρκικά μαχητικά που συμμετείχαν σε "άσκηση του ΝΑΤΟ" παρενοχλήθηκαν από ελληνικά F-16.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation