πριν από  2 ημέρες 3 ώρες

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ δείχνει ότι η κουρκουμίνη -η ουσία που χαρίζει στον κουρκουμά το χαρακτηριστικό πορτοκαλί του χρώμα- μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη πρώιμων καρκινικών κυττάρων στο έντερο. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η τακτική κατανάλωσή του συμβάλλει στην εξουδετέρωση των κακοήθων κυττάρων προτού αυτά πολλαπλασιαστούν, λειτουργώντας έτσι ως φυσικός φραγμός ενάντια στον καρκίνο του παχέος εντέρου. Ανακαλύψτε πόση ποσότητα κουρκουμά αρκεί καθημερινά για να αξιοποιήσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες και να ενισχύσετε την υγεία του εντέρου σας.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation