Ο σωστός τρόπος για να ξεπικρίσουμε τη μελιτζάνα
Ιμάμ, μουσακάς, μπριάμ και τουρλού είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας φαγητά με μελιτζάνα Ιμάμ, μουσακάς, μπριάμ και τουρλού είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας φαγητά με μελιτζάνα. Για να πετύχει όμως πραγματικά το αποτέλεσμα, καθοριστικό ρόλο παίζει η σωστή επιλογή της μελιτζάνας ως βασικού υλικού. Τι ισχύει όμως με το ξεπίκρισμα της μελιτζάνας; Για να εξασφαλίσουμε ότι οι μελιτζάνες θα έχουν απαλή γεύση χωρίς πικράδα και θα μαγειρευτούν σωστά, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε την κατάλληλη διαδικασία προετοιμασίας. Αρχικά, κόβουμε τις μελιτζάνες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της συνταγής και, αν το επιθυμούμε, αφαιρούμε τη φλούδα τους. Στη συνέχεια, τις πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και τις αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για 30 λεπτά έως μία ώρα, ώστε να αποβάλουν τα περιττά υγρά. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, ξεπλένουμε τις μελιτζάνες καλά με άφθονο νερό και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Έπειτα τις σκουπίζουμε απαλά με απορροφητικό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(0)
- Άμυνα(0)
- Αστυνομικά(0)
- Εκπαίδευση(0)
- Εργασία(0)
- Θρησκεία(0)
- Κοινωνία(0)
- Νομικά(0)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.