Οδηγός επιβίωσης για το air fryer: Τι να μην μαγειρέψετε ποτέ
Μπορεί οι φριτέζες αέρα να είναι η νέα μόδα, όμως δεν μπορούν αν μπουν όλες σ' αυτές όλα τα τρόφιμα. Οι φριτέζες αέρος ή αλλιώς air fryer έχουν γίνει από τα πιο δημοφιλή εργαλεία κουζίνας, χάρη στον γρήγορο και πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος που προσφέρουν, με ελάχιστο ή καθόλου λάδι. Όμως, όπως προειδοποιούν οι ειδικοί, δεν είναι όλα τα τρόφιμα κατάλληλα για ψήσιμο σε air fryer. Σύμφωνα με το in.gr κάποια υλικά όχι μόνο αλλοιώνουν τη γεύση και την υφή του φαγητού, αλλά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη συσκευή σας. Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγετε στο air fryer: • Τροφές με υγρό κουρκούτι Το πρόβλημα: Το κουρκούτι δεν "κάθεται" καλά στη φριτέζα - στάζει μέσα στο καλάθι, κολλάει και ψήνεται άνισα. Τι να κάνετε: Δοκιμάστε να καταψύξετε πρώτα το φαγητό με κουρκούτι πριν το ψήσετε. • Μαλακά τυριά Το πρόβλημα: Τα τυριά όπως η μοτσαρέλα λιώνουν γρήγορα και μπορεί να προκαλέσουν χάος μέσα στη συσκευή. Τι να κάνετε: Επιλέξτε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(26)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(256)
- Εργασία(67)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(671)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(781)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.