Οι γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση αβοκάντο προκαλεί
Το αβοκάντο είναι υπερτροφή, αλλά αυτοί οι συνδυασμοί καταστρέφουν τα οφέλη του Το αβοκάντο έχει κερδίσει τη φήμη του ως υπερτροφή - και δικαίως. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά που είναι φιλικά προς την καρδιά, φυτικές ίνες, κάλιο και ισχυρά αντιοξειδωτικά, αυτό το κρεμώδες πράσινο φρούτο έχει γίνει βασικό στοιχείο στη διατροφή πολλών ανθρώπων που προσέχουν την υγεία τους, εμφανιζόμενο παντού, από smoothies μέχρι τοστ. Ωστόσο, παρά το εντυπωσιακό διατροφικό του προφίλ, το αβοκάντο μπορεί να χάσει τα οφέλη του όταν συνδυάζεται με ορισμένα τρόφιμα. Οι σωστοί συνδυασμοί έχουν σημασία - και οι λανθασμένοι μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν αυτό το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φρούτο σε μια επιλογή που απέχει πολύ από το να είναι υγιεινή. Ακολουθούν μερικοί συνήθεις συνδυασμοί που μπορούν να ακυρώσουν τα οφέλη του αβοκάντο:1. Επεξεργασμένα κρέατα (π.χ. σαλάμια, λουκάνικα) Το να προσθέσετε μπέικον ή επεξεργασμένα κρέατα στο τοστ με αβοκάντο ή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(7)
- Άμυνα(28)
- Αστυνομικά(22)
- Εκπαίδευση(239)
- Εργασία(25)
- Θρησκεία(24)
- Κοινωνία(476)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(574)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.