Οι γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση κολοκύθας προκαλεί...
Η κολοκύθα είναι ένα τρόφιμο χαμηλό σε θερμίδες αλλά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ανήκει στην οικογένεια των χειμερινών κολοκυνθοειδών και είναι γεμάτη με απαραίτιμες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά Σε γενικές γραμμές η κατανάλωση κολοκύθας προκαλεί πολλά καλά οφέλη στην υγεία και αξίζει να την εντάξετε στην διατροφή σας. Παρακάτω παρουσιάζονται εννέα εντυπωσιακοί τρόποι με τους οποίους η κολοκύθα ενισχύει τη διατροφή και τη συνολική σας υγεία. 1. Εξαιρετικά θρεπτική Η κολοκύθα έχει εντυπωσιακό διατροφικό προφίλ. Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένη κολοκύθα (245 γραμμάρια) περιέχει: Θερμίδες: 49 Λίπος: 0,2 g Πρωτείνη: 2 g Υδατάνθρακες: 12 g Φυτικές ίνες: 3 g Βιταμίνη A: 78% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (RDI) Βιταμίνη C: 13% Κάλιο: 12% Χαλκός: 25% Μαγγάνιο: 9% Ριβοφλαβίνη (Β2): 15% Βιταμίνη E: 13% Σίδηρος: 8% Περιέχει επίσης μικρές ποσότητες μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, φυλλικού οξέος και αρκετών βιταμινών του συμπλέγματος...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(34)
- Άμυνα(22)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(303)
- Εργασία(37)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(538)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(777)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.