πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η κολοκύθα είναι ένα τρόφιμο χαμηλό σε θερμίδες αλλά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ανήκει στην οικογένεια των χειμερινών κολοκυνθοειδών και είναι γεμάτη με απαραίτιμες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά Σε γενικές γραμμές η κατανάλωση κολοκύθας προκαλεί πολλά καλά οφέλη στην υγεία και αξίζει να την εντάξετε στην διατροφή σας. Παρακάτω παρουσιάζονται εννέα εντυπωσιακοί τρόποι με τους οποίους η κολοκύθα ενισχύει τη διατροφή και τη συνολική σας υγεία. 1. Εξαιρετικά θρεπτική Η κολοκύθα έχει εντυπωσιακό διατροφικό προφίλ. Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένη κολοκύθα (245 γραμμάρια) περιέχει: Θερμίδες: 49 Λίπος: 0,2 g Πρωτείνη: 2 g Υδατάνθρακες: 12 g Φυτικές ίνες: 3 g Βιταμίνη A: 78% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (RDI) Βιταμίνη C: 13% Κάλιο: 12% Χαλκός: 25% Μαγγάνιο: 9% Ριβοφλαβίνη (Β2): 15% Βιταμίνη E: 13% Σίδηρος: 8% Περιέχει επίσης μικρές ποσότητες μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, φυλλικού οξέος και αρκετών βιταμινών του συμπλέγματος...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation