πριν από  2 ώρες 30 λεπτά

ΣΚΑΪ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα φετινά Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου ήταν αλλιώς. Ηταν μέρος μιας Μεγάλης Γιορτής, του Πρώτου Φεστιβάλ Γεύσης που διοργάνωσε το περιοδικό Γαστρονόμος και η Καθημερινή. Το κοινό, αφού περιηγήθηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από εκλεκτές κουζίνες που γεύτηκε στην αυλή της Πειραιώς 260 και έμαθε γαστρονομικά μυστικά μέσα από τα μαθήματα ελληνικής μαγειρικής, τα food και τα wine talks, πήρε θέση, πλάι σε εκλεκτούς καλεσμένους στη σκηνή Δ για την κορύφωση της βραδιάς. Ήδη πριν τις 18:00 η σκηνή Δ άρχισε να γεμίζει με όλους εκείνους που μαζεύτηκαν για να χειροκροτήσουν δυνατά τους ανθρώπους που τίμησαν για άλλη μια χρονιά το φαγητό σε κάθε έκφανσή του. Η πρώτη βράβευση της βραδιάς είχε έναν σημαντικό συμβολισμό. Το φετινό τιμητικό βραβείο δόθηκε στη δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, μια μικρή, συμβολική κίνηση για όλα όσα η "μητέρα της μεσογειακής διατροφής" έχει προσφέρει για δεκαετίες και συνεχίζει να προσφέρει με την επιστημονική της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation