Γιατί Τούρκοι έρχονται στην Ελλάδα για ψώνια
Λόγω υψηλού πληθωρισμού, πολλοί Τούρκοι καταναλωτές ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη αναζητώντας χαμηλότερες τιμές στο ράφι Κάθε μήνα, ο Τζιχάν Τσιτάκ -48 ετών, διευθυντής εταιρείας τροφίμων και ποτών- μπαίνει στο αυτοκίνητό του στην Κωνσταντινούπολη, παίρνει το διαβατήριο και κατευθύνεται προς την Αλεξανδρούπολη. Η διαδρομή διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες, όμως για εκείνον το ταξίδι αξίζει. Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της ελληνικής πόλης, γεμίζει το καρότσι του με τυριά, κρασιά και βασικά είδη διατροφής, πληρώνοντας έως και το ένα τρίτο της τιμής που θα έδινε στην Τουρκία. "Ελαιόλαδο που εδώ το βρίσκεις 10 ευρώ το λίτρο, στην Τουρκία το πληρώνεις διπλάσια. Οι διαφορές είναι τεράστιες", λέει ο ίδιος. Δεν αναζητά απλώς χαμηλές τιμές, αλλά καλύτερη ποιότητα σε λογικό κόστος, σύμφωνα με το Bloomberg. Η διασυνοριακή κατανάλωση γίνεται κανονικότητα Η τάση δεν είναι τυχαία. Μετά την εκτίναξη της ακρίβειας στην Τουρκία, χιλιάδες κάτοικοι στην...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Οι Τούρκοι έρχονται Ελλάδα για ψώνια: "Εδώ το λάδι το βρίσκω στη μισή τιμή"! Λόγω υψηλού πληθωρισμού, πολλοί Τούρκοι καταναλωτές ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη αναζητώντας χαμηλότερες τιμές στο ράφι Κάθε μήνα, ο Τζιχάν Τσιτάκ -48 ετών, διευθυντής εταιρείας τροφίμων και ποτών- μπαίνει στο αυτοκίνητό του στην Κωνσταντινούπολη, παίρνει το διαβατήριο και κατευθύνεται...
Σχεδόν κάθε μήνα, ο Τζιχάν Τσιτάκ, στέλεχος εταιρείας τροφίμων και ποτών στην Τουρκία, παίρνει το διαβατήριό του, ξεκινά με το αυτοκίνητό του από την Κωνσταντινούπολη και κατευθύνεται προς την Αλεξανδρούπολη στην Ελλάδα. Τέσσερις ώρες αργότερα, περπατά στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ στην Αλεξανδρούπολη, όπου γεμίζει το καρότσι του με ελαιόλαδο, κρέας, τυρί και...
Σχεδόν κάθε μήνα, ο Τζιχάν Τσιτάκ, στέλεχος εταιρείας τροφίμων και ποτών στην Τουρκία, παίρνει το διαβατήριό του, ξεκινά με το αυτοκίνητό του από την Κωνσταντινούπολη και κατευθύνεται προς την Αλεξανδρούπολη στην Ελλάδα. Τέσσερις ώρες αργότερα, περπατά στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ στην Αλεξανδρούπολη, όπου γεμίζει το καρότσι του με ελαιόλαδο, κρέας, τυρί και...
Κάθε μήνα, ο Τζιχάν Τσιτάκ -48 ετών, διευθυντής εταιρείας τροφίμων και ποτών- μπαίνει στο αυτοκίνητό του στην Κωνσταντινούπολη, παίρνει το διαβατήριο και κατευθύνεται προς την Αλεξανδρούπολη. Η διαδρομή διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες, όμως για εκείνον το ταξίδι αξίζει. Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της ελληνικής πόλης, γεμίζει το καρότσι του με τυριά, κρασιά και βασικά...
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(35)
- Εκπαίδευση(182)
- Εργασία(31)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(538)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(585)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.