πριν από  3 ώρες 51 λεπτά

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Μάρσαλ αναφέρουν ότι η καψαϊκίνη - η ουσία που δινει στις πιπιεριές τσίλι την καυτή και πικάντικη γεύση τους - μπορεί επίσης να εμποδίσει πολλαπλές μορφές καρκίνου από το να αναπτυχθούν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο, όμως, που έπρεπε να ξεπεράσουν οι επιστήμονες, είναι να βρουν τον καλύτερο να παραδώσουν την καψαϊκίνη στους ασθενείς. Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι η έκθεση τους είναι η πρώτη που εξέτασε σκευάσματα παρατεταμένης αποδέσμευσης καψαϊκίνης ως αντικαρκινικό φάρμακο. Αυτές οι μέθοδοι παράδοσης περιλάμβαναν συστήματα στερεής διασποράς, λιποσώματα, σύμπλέγματα φωσφολιπιδίων και νανοσωματίδια. "Αυτό το άρθρο ανασκόπησης, είναι το πρώτο που παρείχε μία ολοκληρωμένη επίσκόπηση των σκευασμάτων καψαϊκίνης στον ανθρώπινο καρκίνο" ανέφερε ο συγγραφέας, Dasgupta Piyali Dasgupta, σε μια πανεπιστημιακή έκδοση . "Προηγούμενες δημοσιεύσεις στη βιβλιογραφία αφορούν μόνο εν συντομία τα σκευάσματα παρατεταμένης...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation