Οι τσίλι πιπεριές μπορεί να είναι το μυστικό για την καταπολέμηση του καρκίνου
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Μάρσαλ αναφέρουν ότι η καψαϊκίνη - η ουσία που δινει στις πιπιεριές τσίλι την καυτή και πικάντικη γεύση τους - μπορεί επίσης να εμποδίσει πολλαπλές μορφές καρκίνου από το να αναπτυχθούν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο, όμως, που έπρεπε να ξεπεράσουν οι επιστήμονες, είναι να βρουν τον καλύτερο να παραδώσουν την καψαϊκίνη στους ασθενείς. Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι η έκθεση τους είναι η πρώτη που εξέτασε σκευάσματα παρατεταμένης αποδέσμευσης καψαϊκίνης ως αντικαρκινικό φάρμακο. Αυτές οι μέθοδοι παράδοσης περιλάμβαναν συστήματα στερεής διασποράς, λιποσώματα, σύμπλέγματα φωσφολιπιδίων και νανοσωματίδια. "Αυτό το άρθρο ανασκόπησης, είναι το πρώτο που παρείχε μία ολοκληρωμένη επίσκόπηση των σκευασμάτων καψαϊκίνης στον ανθρώπινο καρκίνο" ανέφερε ο συγγραφέας, Dasgupta Piyali Dasgupta, σε μια πανεπιστημιακή έκδοση . "Προηγούμενες δημοσιεύσεις στη βιβλιογραφία αφορούν μόνο εν συντομία τα σκευάσματα παρατεταμένης...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(99)
- Εκπαίδευση(183)
- Εργασία(98)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(587)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.