πριν από  2 ημέρες 5 ώρες

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Tι επισημάνουν οι ειδικοί διατροφής για το κρύο ρύζι Σύμφωνα με ειδικούς διατροφής, το ρύζι που έχει περισσέψει μπορεί να παραμείνει ασφαλές για κατανάλωση, αρκεί να αποθηκευτεί σωστά στο ψυγείο και να ζεσταθεί ξανά πριν το φαγητό. Ωστόσο, η λανθασμένη αποθήκευση του περισσευμένου ρυζιού μπορεί να οδηγήσει σε αλλοίωση, προβλήματα πέψης και ακόμη και τροφική δηλητηρίαση. Αν το ρύζι παραμείνει σε θερμοκρασία δωματίου μετά το βρασμό του, τα κύτταρα αυτά μπορούν να αναπαραχθούν σε βακτήρια, τα οποία τελικά πολλαπλασιάζονται και ενδέχεται να προκαλέσουν τοξίνες που προκαλούν εμετό ή διάρροια. Για ασφαλή κατανάλωση του περισσευμένου ρυζιού, η σωστή αποθήκευση είναι απαραίτητη. Ακολουθούν ορισμένες συστάσεις από ειδικούς: Αποθήκευση άμεσα το στο ψυγείο Μόλις τελειώσετε το γεύμα, τοποθετήστε άμεσα το ρύζι που περίσσεψε στο ψυγείο. Αυτό βοηθά στην επιβράδυνση της ανάπτυξης βακτηρίων και μούχλας. Ιδανικά, δεν πρέπει να παραμένει στο ψυγείο για...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation