Όταν στύβετε λεμόνια, μην κάνετε το λάθος να πετάξετε τα κουκούτσια: Αξίζουν το βάρος τους σε χρuσάφi όταν χρησιμοποιούνται με αuτόν τον τρόπο
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κουκούτσια από τα λεμόνια που στύβετε Τα λεμόνια είναι εσπεριδοειδή που φημίζονται ιδιαίτερα για τη μοναδική τους γεύση και την ευελιξία τους τόσο στο μαγείρεμα όσο και στις δουλειές του σπιτιού. Ως πολύτιμη πηγή βιταμίνης C, η φυσική τους οξύτητα τα καθιστά επίσης χρήσιμα για την πέψη, βοηθώντας στη μείωση του αισθήματος φουσκώματος. Διαδεδομένα στη Μεσόγειο, η αρχαία προέλευσή τους έρχεται από τις ασιατικές χώρες από όπου εισήχθησαν μέσω του εμπορίου στον υπόλοιπο κόσμο. Τα λεμόνια χρησιμοποιούνται ευρέως στη μαγειρική, για να δώσουν γεύση στα πιάτα, να δώσουν χαρακτήρα σε σάλτσες, να σπάσουν την "λιπαρότητα" σε κρέατα αλλά και σε επιδόρπια, στα γλυκά χρησιμοποιείται κυρίως το ξύσμα τους αλλά και οι φλούδες. Επίσης χρησιμοποιούμε επίσης το χυμό τους, την πούλπα (ο πολτός) τους και το ξύσμα των λεμονιών, γιατί όμως να πετάμε κουκούτσια; Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(20)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(234)
- Εργασία(39)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(533)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(662)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.