πριν από  2 ημέρες 20 ώρες

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κουκούτσια από τα λεμόνια που στύβετε Τα λεμόνια είναι εσπεριδοειδή που φημίζονται ιδιαίτερα για τη μοναδική τους γεύση και την ευελιξία τους τόσο στο μαγείρεμα όσο και στις δουλειές του σπιτιού. Ως πολύτιμη πηγή βιταμίνης C, η φυσική τους οξύτητα τα καθιστά επίσης χρήσιμα για την πέψη, βοηθώντας στη μείωση του αισθήματος φουσκώματος. Διαδεδομένα στη Μεσόγειο, η αρχαία προέλευσή τους έρχεται από τις ασιατικές χώρες από όπου εισήχθησαν μέσω του εμπορίου στον υπόλοιπο κόσμο. Τα λεμόνια χρησιμοποιούνται ευρέως στη μαγειρική, για να δώσουν γεύση στα πιάτα, να δώσουν χαρακτήρα σε σάλτσες, να σπάσουν την "λιπαρότητα" σε κρέατα αλλά και σε επιδόρπια, στα γλυκά χρησιμοποιείται κυρίως το ξύσμα τους αλλά και οι φλούδες. Επίσης χρησιμοποιούμε επίσης το χυμό τους, την πούλπα (ο πολτός) τους και το ξύσμα των λεμονιών, γιατί όμως να πετάμε κουκούτσια; Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation