Ούτε τηγανητή ούτε βραστή: ο καλύτερος τρόπος να μαγειρεύεις τη γλυκοπατάτα
Ούτε τηγανητή ούτε βραστή: ο καλύτερος τρόπος να μαγειρεύεις τη γλυκοπατάτα για να κρατήσει όλα τα θρεπτικά της συστατικά. Η γλυκοπατάτα είναι από τα πιο θρεπτικά και ευέλικτα λαχανικά που μπορείς να εντάξεις στη διατροφή σου, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, κάλιο, βήτα-καροτένια, βιταμίνη C και φυσικά αντιοξειδωτικά. Αν τη βάλεις στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα, μπορεί να ενισχύσει την υγεία των ματιών σου, να στηρίξει το ανοσοποιητικό, να βοηθήσει στη ρύθμιση του σακχάρου και να βελτιώσει τη λειτουργία του εντέρου. Όμως ο τρόπος που τη μαγειρεύεις παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στη γεύση της όσο και στη διατήρηση της διατροφικής της αξίας. Πολύ συχνά τη βράζεις παραπάνω απ' όσο χρειάζεται ή τη τηγανίζεις για να φτιάξεις chips ή συνοδευτικά. Το πρόβλημα με το βράσιμο είναι ότι οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C και κάποιες από τις Β, χάνονται στο νερό. Από την άλλη, το τηγάνισμα αυξάνει τις θερμίδες, αλλοιώνει τα αντιοξειδωτικά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(30)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(223)
- Εργασία(41)
- Θρησκεία(28)
- Κοινωνία(513)
- Νομικά(19)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(483)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.