Παναγιώτης Σιαφάκας: Από τη "Μεγάλη Βρεταννία" σεφ-νομάς, μαγειρεύει στη φύση σε απίθανες γωνιές -Αλλη εμπειρία
Ο σεφ που στράφηκε από το fine dining στη νομαδική κουζίνα, μιλάει στο iefimerida για τη μαγεία τού να ταξιδεύεις διαρκώς, στήνοντας την κουζίνα σου έξω στη φύση. Ένα φιλόξενο "τραπέζι στημένο καταμεσής στη φύση, βότανα φυτρώνουν κάτω από αυτό, πευκοβελόνες, αγκάθια από κάστανα και φύλλα από αγριοφραουλιές βρίσκονται σκορπισμένα ολόγυρα". Αυτή η φράση του Αμερικανού συγγραφέα, φιλοσόφου και φυσιοδίφη του 19ου, διάσημου κυρίως από το εμβληματικό φυσιολατρικό βιβλίο του "Walden" ή "Η ζωή στο δάσος", αποτελεί το μότο που έχουν επιλέξει οι Nomade et Sauvage, μια ομάδα μαγείρων που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, στήνοντας την υπαίθρια κουζίνα τους και μαγειρεύοντας στα πιο απίθανα σημεία: από τον Όλυμπο μέχρι το κέντρο του Λονδίνου, κι από την Ακαδημία Πλάτωνος μέχρι μια σπηλιά στο Κρυονέρι. Τα νομαδικά γεύματά τους γίνονται πάντα viral, γιατί προσφέρουν συγκινήσεις, εμπειρίες, δυνατά συναισθήματα σε όσους...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(81)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(420)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(373)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.