Πανεύκολη συνταγή για μπισκότα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη
Ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ επιδόρπιο Ανακαλύψτε την απλή συνταγή του Βρετανού σεφ Matt Tebbutt για λαχταριστά μπισκότα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη. Ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ επιδόρπιο ή για να συνοδεύσετε τον καφέ σας. Υλικά 4 μεσαία ασπράδια αυγών 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου 550 γρ. άχνη ζάχαρη (+ επιπλέον για πασπάλισμα) 1 πρέζα αλάτι 550 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου ΟδηγίεςΣε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ανακατέψτε τα ασπράδια αυγών, το εκχύλισμα αμυγδάλου, την ζάχαρη άχνη, το αλάτι και τα αλεσμένα αμύγδαλα. Ανακατέψτε μέχρι ναδημιουργηθεί μια λεία πάστα. Πασπαλίστε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας με άχνη ζάχαρη. Αδειάστε το μείγμα και πλάστε το σε σχήμα λουκάνικου. Τυλίξτε το με διάφανη μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για μία ώρα.Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160°C και στρώστε δύο ταψιά με λαδόκολλα.Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, κόψτε το σε φέτες πάχους 2 εκατοστών. Πλάστε κάθε φέτα σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(48)
- Αστυνομικά(70)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(78)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(396)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(427)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.