Πανεύκολη συνταγή για νόστιμες κοτομπουκιές
Ένα πιάτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους Αυτή η συνταγή για ψητές κοτομπουκιές, μαριναρισμένες σε γιαούρτι, λεμόνι, σκόρδο και αυθεντικά ελληνικά καρυκεύματα, θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ιδανική επιλογή για ορεκτικό ή ως κυρίως πιάτο για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα. Υλικά για τη συνταγή 2/3 φλιτζανιού γιαούρτι 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 λεμόνι, ξεφλουδισμένο και στυμμένο 2 κουταλιές της σούπας ελληνικό καρύκευμα 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο σκόρδο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, ή κατά βούληση 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ή κατά βούληση 8 μπούτια κοτόπουλου με πέτσα και κόκαλο φρέσκο μαϊντανό , ντοματίνια και ελιές για γαρνίρισμα (προαιρετικά) ΟδηγίεςΕτοιμάστε τη μαρινάδα: Σε μια μεγάλη επανασφραγιζόμενη σακούλα, ανακατέψτε το ελληνικό γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, τα ελληνικά καρυκεύματα και το σκόρδο. Αλατοπιπερώστε καλά. Πιέστε απαλά τα υλικά μέσα στη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(110)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(584)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(707)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.