Παπαλίνα, χερίσια και γιαπράκια υπόσχονται ένα καλοκαίρι... μπουκιά και συχώριο
Αν κάθε καλοκαίρι είχε γεύση, τότε αυτή θα ήταν οι λαχταριστές σπεσιαλιτέ των προορισμών που έχουμε επισκεφθεί. Γιατί όσο κι αν λατρεύουμε τις βουτιές από τις προβλήτες, τις απογευματινές περατζάδες στα στενά γραφικά στενά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές, τίποτα δεν μας μένει στη μνήμη μας περισσότερο από τη γεύση ενός φαγητού το οποίο μας σύστησε έναν τόπο με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Και αναμφίβολα, η νησιωτική Ελλάδα διαθέτει μία από τις πιο νόστιμες κουζίνες στον κόσμο. Χάρη στην ιδιαίτερη γεωγραφική της θέση, το μεσογειακό της κλίμα και το πολυεπίπεδο ανάγλυφο που συνδυάζει απόκρημνες οροσειρές με εύφορες πεδιάδες, η χώρα μας είναι ένας τόπος πλούσιος σε εκλεκτές πρώτες ύλες και ένας παράδεισος για κάθε γνήσιο foodie. Και επειδή κανείς μας δεν μπορεί να πει "όχι" σε μία λαχταριστή ντόπια σπεσιαλιτέ, φέτος λέμε "ναι" στο Βόρειο Αιγαίο και κλείνουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Blue Star Ferries και Hellenic Seaways. Προς το παρόν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(23)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(204)
- Εργασία(28)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(574)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(606)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.