Παστιτσάδα οσομπούκο: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το κρέας, το ιδανικό ζυμαρικό και την τέλεια σάλτσα
Στο ξεκίνημά της, οι πολιορκημένοι αγρότες και οι στρατιώτες έκλεβαν το κρέας νεκρών αλόγων και το διατηρούσαν σε βαρέλια με κόκκινο κρασί. Η πρώτη της ονομασία, λοιπόν, ήταν pastissada de caval και είχε ως βάση το κρέας αλόγου. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά. Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(69)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(201)
- Εργασία(43)
- Θρησκεία(27)
- Κοινωνία(570)
- Νομικά(35)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(424)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.