πριν από  2 ημέρες 2 ώρες

Protothema.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο ξεκίνημά της, οι πολιορκημένοι αγρότες και οι στρατιώτες έκλεβαν το κρέας νεκρών αλόγων και το διατηρούσαν σε βαρέλια με κόκκινο κρασί. Η πρώτη της ονομασία, λοιπόν, ήταν pastissada de caval και είχε ως βάση το κρέας αλόγου. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά. Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation