πριν από  1 Μήνα 10 ημέρες

Tempo24.news

ΝΕΟΤΕΡΑ Η φωτιά στη θέση Κάπερνη τέθηκε υπό έλεγχο. Στο σημείο θα παραμείνει πυροσβεστικό όχημα για τυχόν αναζωπύρωση ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Φωτιά ξέσπασε στο Πετρωτό σε δασική έκταση. Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική που κινητοποιήθηκε με ισχυρή δύναμη που βρίσκεται στο σημείο και συνεχίζει την επιχείρηση κατάσβεσης.

πριν από  1 Μήνα 10 ημέρες

Tempo24.news

Φωτιά ξέσπασε στο Πετρωτό σε δασική έκταση. Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική που κινητοποιήθηκε με ισχυρή δύναμη που βρίσκεται στο σημείο και συνεχίζει την επιχείρηση κατάσβεσης.

πριν από  1 Μήνα 10 ημέρες

Thebest.gr

Σε δασική έκταση ΝΕΟΤΕΡΟ: H πυροσβεστική συνεχίζει το έργο της κατάσβεσης με επίγειες δυνάμεις και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία. ΝΩΡΙΤΕΡΑ Φωτιά στο Πετρωτό σε δασική έκταση ξέσπασε πριν λίγοπ και στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός. Η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε με 14 οχήματα Ειδήσεις Τώρα Πάτρα: Τι γίνεται όταν μία γυναίκα...

πριν από  1 Μήνα 10 ημέρες

Thebest.gr

Σε δασική έκταση Φωτιά στο Πετρωτό σε δασική έκταση ξέσπασε πριν λίγοπ και στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός. Η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε με 14 οχήματα Ειδήσεις Τώρα Πάτρα: Τι γίνεται όταν μία γυναίκα φτάνει σ' ένα αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία Πάτρα: Με την "Ελίζα"- Μονάδα για τα κακοποιημένα παιδιά στο Νοσοκομείο Ρίου...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation