Plato's plate: Συνέδριο ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού
Στις 30 και 31 Μαίου στον συνεδριακό χώρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ), στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, πραγματοποιείται το μεγάλο Συνέδριο Ελληνικού Γαστρονομικού Πολιτισμού. Το τραπέζι, που έχει στηθεί από τις αρχές του μήνα, στρώνεται για μια τελευταία φορά και συγκεντρώνει γύρω του παραγωγούς, επαγγελματίες, επιστήμονες και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε μια διήμερη γιορτή γεύσης, γνώσης και δημιουργίας. Η πρώτη ημέρα επικεντρώνεται στα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, στην καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα και στις δυνατότητες εξωστρέφειας της ελληνικής γαστρονομίας. Η δεύτερη ημέρα φωτίζει τις δράσεις του προγράμματος LEADER/CLLD "Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές ΙΙ", με συμμετοχή από 23 περιοχές της χώρας και παρουσίαση καλών πρακτικών που συνδέουν τη βιωσιμότητα με την παράδοση. Πάνω από 30 εισηγητές και φορείς θα συνθέσουν ένα πολυφωνικό αφήγημα γύρω από θεματικές όπως: Αγροτική ανάπτυξη και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(73)
- Αστυνομικά(102)
- Εκπαίδευση(189)
- Εργασία(108)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(620)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.