πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Larissanet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με σχεδόν 2 εκατομμύρια διαγνώσεις και 903.859 θανάτους κάθε χρόνο, ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι η τρίτη πιο συχνή και η δεύτερη κύρια αιτία θανάτων από καρκίνο παγκοσμίως, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία. Kαι παρόλο που η διατροφή είναι γνωστό ότι αποτελεί βασικό τροποποιήσιμο παράγοντα κινδύνου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, εξέχουσας σημασία φαίνεται ότι είναι η αναζήτηση συγκεκριμένων τροφών η κατανάλωση των οποίων εξασφαλίζει ξεκάθαρα προστατευτικά οφέλη. Πρόσφατη έρευνα φαίνεται ότι εντόπισε ένα λαχανικό με εξαιρετικά σημαντική προστατευτική δράση έναντι του καρκίνου του εντέρου. Κινέζοι ερευνητές ανέλυσαν 17 μελέτες που περιλάμβαναν συνολικά 639.539 συμμετέχοντες, εκ των οποίων οι 97.595 τελικά διαγνώστηκαν με καρκίνο του παχέος εντέρου. Η μελέτη διαπίστωσε ότι η κατανάλωση σταυρανθών λαχανικών συνδέθηκε με μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου. Ποια είναι τα σταυρανθή λαχανικά Τα σταυρανθή λαχανικά είναι μια...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation