Ποια ψάρια και θαλασσινά είναι καλύτερα για την υγεία
Η κατανάλωση θαλασσινών είναι καλή για την υγεία του εγκεφάλου, των ματιών και της καρδιάς Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και πρωτείνες και αποτελούν εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, ενός θρεπτικού συστατικού που είναι απαραίτητο για τον οργανισμό μας. Μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση ψαριού είναι καλή για τον εγκέφαλο, τα μάτια και την καρδιαγγειακή υγεία. Οι υγειονομικές αρχές συνιστούν στους ενήλικες να καταναλώνουν τουλάχιστον δύο μερίδες την εβδομάδα, που αντιστοιχούν σε περίπου 227 γραμμάρια ψαριού ή άλλου θαλασσινού. Ωστόσο, το 90% των ενηλίκων στις ΗΠΑ καταναλώνουν τόσο λίγα θαλασσινά που δεν καλύπτουν τις συνιστώμενες ποσότητες. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς οι διαιτολόγοι λένε ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τα οφέλη που έχουν στην υγεία τα θαλασσινά ή μπορεί να έχουν ανησυχίες σχετικά με τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο και τη βιωσιμότητα της εμπορικής αλιείας. Μερικοί, μάλιστα, μπορεί να ανησυχούν για την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(100)
- Αστυνομικά(117)
- Εκπαίδευση(190)
- Εργασία(91)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(508)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(670)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.