πριν από  18 ώρες 53 λεπτά

Lifo.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η νέα γενιά micro-bakeries της Αθήνας επιστρέφει στις ρίζες της αρτοποιίας, επαναφέροντας την αργή ωρίμανση, τις καθαρές πρώτες ύλες και τη φροντίδα που χαρίζει χαρακτήρα σε κάθε καρβέλι. Τέσσερις νέοι φούρνοι όπου η ζύμη ξαναγίνεται τελετουργία αντί για προϊόν μαζικής παραγωγής. Μάθαμε τι βγάζουν καθημερινά στα ράφια και στις βιτρίνες τους και ξεχωρίσαμε ένα pastry από κάθε φούρνο.Deux Amis Το Deux Amis είναι ένας ολοκαίνουργιος φούρνος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μόλις τριών εβδομάδων, που αποτελεί το επόμενο βήμα του Στέφανου Λιβάνιου, μετά το Τρομερό Παιδί. Η αρτοποιία του είναι ένας συνδυασμός γαλλικής και ελληνικής προσέγγισης, με έμφαση στη διαδικασία και την ποιότητα των υλικών. "Deux amis" στα γαλλικά θα πει "δύο φίλοι" και φανερώνει τη δυαδικότητα του νερού και του αλευριού, των δύο βασικών υλικών της αρτοποιίας. Σε αυτόν τον φούρνο βλέπουμε και νέες προσεγγίσεις σε κλασικά προϊόντα, όπως το κουλούρι Θεσσαλονίκης που...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation