Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4
Η νέα γενιά micro-bakeries της Αθήνας επιστρέφει στις ρίζες της αρτοποιίας, επαναφέροντας την αργή ωρίμανση, τις καθαρές πρώτες ύλες και τη φροντίδα που χαρίζει χαρακτήρα σε κάθε καρβέλι. Τέσσερις νέοι φούρνοι όπου η ζύμη ξαναγίνεται τελετουργία αντί για προϊόν μαζικής παραγωγής. Μάθαμε τι βγάζουν καθημερινά στα ράφια και στις βιτρίνες τους και ξεχωρίσαμε ένα pastry από κάθε φούρνο.Deux Amis Το Deux Amis είναι ένας ολοκαίνουργιος φούρνος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μόλις τριών εβδομάδων, που αποτελεί το επόμενο βήμα του Στέφανου Λιβάνιου, μετά το Τρομερό Παιδί. Η αρτοποιία του είναι ένας συνδυασμός γαλλικής και ελληνικής προσέγγισης, με έμφαση στη διαδικασία και την ποιότητα των υλικών. "Deux amis" στα γαλλικά θα πει "δύο φίλοι" και φανερώνει τη δυαδικότητα του νερού και του αλευριού, των δύο βασικών υλικών της αρτοποιίας. Σε αυτόν τον φούρνο βλέπουμε και νέες προσεγγίσεις σε κλασικά προϊόντα, όπως το κουλούρι Θεσσαλονίκης που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(45)
- Άμυνα(39)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(328)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(568)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(662)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.