Πώς να πλύνετε σωστά τις ξύλινες κουτάλες χωρίς χημικά
Το hack με το βραστό νερό που αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο καθαρές όσο φαίνονται Οι ξύλινες κουτάλες αποτελούν βασικό εργαλεία της κουζίνας μας για όλους τους καλούς λόγους: αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες, είναι κατασκευασμένες από φυσικό υλικό και δεν αντιδρούν με όξινα τρόφιμα, σε αντίθεση με υλικά όπως ο χαλκός και το αλουμίνιο. Επιπλέον, δεν θα γρατζουνίσουν τα τηγάνια και τις κατσαρόλες μας. Επειδή, όμως, απορροφούν όλα τα είδη λίπους και οσμών είναι σημαντικό να παραμένουμε συνεπείς στη ρουτίνα καθαρισμού μας, αν θέλουμε αυτά τα σκεύη να έχουν διάρκεια. Οπότε έπειτα από κάθε χρήση ξεπλύντε με σαπούνι και νερόγια να βεβαιωθείτε πως δεν θα μείνουν πάνω υπολείμματα από φαγητά ή εμφανείς λεκέδες. Ωστόσο, λάδια και μυρωδιές μπορεί να παραμείνουν στην κουτάλα, παρά το πλύσιμο με ήπιο σαπούνι και νερό. Πώς μπορείτε να τις καθαρίσετε σε βάθος χωρίς να χρησιμοποιήσετε δυνατά απορρυπαντικά; Απλώς, βυθίζοντάς τες σε βραστό νερό. Η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(29)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(197)
- Εργασία(34)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(565)
- Νομικά(13)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(453)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.