Ρέβες: Πώς να τις επιλέξετε και πώς να τις μαγειρέψετε
Η ιστορία της ρέβας Μπορεί να μην είναι τόσο διάσημες όσο οι πατάτες ή τα καρότα, αλλά οι ρέβες αξίζουν μια θέση στο τραπέζι μας. Αυτά τα ριζώδη λαχανικά, με τη διακριτικά πιπεράτη γεύση τους, έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη μαγειρική, ενώ σήμερα επιστρέφουν δυναμικά σε γκουρμέ συνταγές και υγιεινές επιλογές. Από πουρέ και σούπες μέχρι τραγανές σαλάτες και αρωματικά τουρσιά, οι ρέβες είναι ευέλικτες και γεμάτες γεύση. Πώς όμως μπορούμε να τις μαγειρέψουμε σωστά για να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή τους; Ώρα να τις γνωρίσουμε καλύτερα και να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να τις απολαύσουμε! Η ιστορία της ρέβας Γνωρίζουμε ότι ήταν βρώσιμη στους ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους και έτσι συμπεραίνουμε ότι είχε καλλιεργηθεί νωρίτερα -τον 7ο αιώνα π.Χ. η Σαπφώ αποκαλούσε μία από τις μαθήτριές της Γογγύλα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν αναφορές για άγριες μορφές ρέβας στη δυτική Ασία και την Ευρώπη. Μέχρι το Μεσαίωνα αποτελούσε το βασικό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(115)
- Εκπαίδευση(179)
- Εργασία(96)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(555)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(541)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.