πριν από  1 ημέρα 7 ώρες

Thebest.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ιστορία της ρέβας Μπορεί να μην είναι τόσο διάσημες όσο οι πατάτες ή τα καρότα, αλλά οι ρέβες αξίζουν μια θέση στο τραπέζι μας. Αυτά τα ριζώδη λαχανικά, με τη διακριτικά πιπεράτη γεύση τους, έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη μαγειρική, ενώ σήμερα επιστρέφουν δυναμικά σε γκουρμέ συνταγές και υγιεινές επιλογές. Από πουρέ και σούπες μέχρι τραγανές σαλάτες και αρωματικά τουρσιά, οι ρέβες είναι ευέλικτες και γεμάτες γεύση. Πώς όμως μπορούμε να τις μαγειρέψουμε σωστά για να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή τους; Ώρα να τις γνωρίσουμε καλύτερα και να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να τις απολαύσουμε! Η ιστορία της ρέβας Γνωρίζουμε ότι ήταν βρώσιμη στους ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους και έτσι συμπεραίνουμε ότι είχε καλλιεργηθεί νωρίτερα -τον 7ο αιώνα π.Χ. η Σαπφώ αποκαλούσε μία από τις μαθήτριές της Γογγύλα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν αναφορές για άγριες μορφές ρέβας στη δυτική Ασία και την Ευρώπη. Μέχρι το Μεσαίωνα αποτελούσε το βασικό...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation