πριν από  1 Χρόνο 5 Μήνες

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.2 στην κλίμακα Ρίχτερ κατέγραψε απόψε στην Εύβοια το Ενιαίο Εθνικό Σεισμολογικό Δίκτυο, ενώ σύμφωνη είναι και η μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 85 χλμ. βόρεια των Αθηνών και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 6 χλμ. δυτικά - βόρειο δυτικά (ΔΒΔ) του Λιμνιώνα Ευβοίας. Είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

πριν από  1 Χρόνο 5 Μήνες

Capital.gr

Ασθενή σεισμική δόνηση 4.2 Ρίχτερ κατέγραψε απόψε στην Εύβοια το Ενιαίο Εθνικό Σεισμολογικό Δίκτυο. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 85 χλμ. βόρεια των Αθηνών και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 6 χλμ. δυτικά - βόρειο δυτικά (ΔΒΔ) του Λιμνιώνα Ευβοίας. Είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

πριν από  1 Χρόνο 5 Μήνες

Powergame.gr

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.2 στην κλίμακα Ρίχτερ κατέγραψε απόψε στην Εύβοια το Ενιαίο Εθνικό Σεισμολογικό Δίκτυο. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 85 χλμ. βόρεια των Αθηνών και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 6 χλμ. δυτικά - βόρειο δυτικά (ΔΒΔ) του Λιμνιώνα Ευβοίας. Είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη...

πριν από  1 Χρόνο 5 Μήνες

Zougla.gr

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:03 της Τετάρτης (4/1) στην Εύβοια. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο ήταν 5 χιλιόμετρα δυτικά του Λιμνιώνα Ευβοίας και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χλμ.

πριν από  1 Χρόνο 5 Μήνες

Zougla.gr

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 03:16 στην Εύβοια. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο ήταν 4χλμ δυτικά-βορειοδυτικά του Λιμνιώνα Ευβοίας και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αττική.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation