πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

FacebookTwitterViberMessengerWhatsAppEmail: Facebook Twitter Viber Messenger WhatsApp E-mail Ακούστε το άρθρο Τροχαίο ατύχημα: Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Λαυρίου στα Γλυκά Νερά ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος. Δεν υπάρχει αναφορά για σοβαρό τραυματισμό, προανακριση Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής .

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

Iefimerida.gr

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των Γλυκών Νερών. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όχημα εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και αναποδογύρισε στη δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσε η τροχαίο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Δείτε εικόνα από το τροχαίο στη Λεωφόρο...

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

News.gr

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Λαυρίου Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτης (4/4) νωρίς το πρωί, στη Λεωφόρο Λαυρίου στο ύψος των Γλυκών Νερών. Όπως μετέδωσε το Open και η εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" ένα αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση του καθώς ο οδηγός δεν είχε τραυματιστεί.

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

Pentapostagma.gr

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των Γλυκών Νερών. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όχημα εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και αναποδογύρισε στη δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσε η τροχαίο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

Koutipandoras.gr

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των Γλυκών Νερών. Όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που προβλήθηκε στο Open, ένα όχημα αναποδογύρισε κάτω από άγνωστες συνθήκες. Δεν είναι γνωστό αν τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος.

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

Newsbomb

Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην λεωφόρο Λαυρίου Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή των Γλυκών Νερών μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην άκρη του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και η Τροχαία. Ακολουθήστε το...

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

Newpost.gr

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, στη Λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην άκρη του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και τροχαία. Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα καθόδου. Γλυκα Νεράτροχαίο ατύχημα

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, στη Λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην άκρη του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και τροχαία. Λόγω του τροχαίου αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα της καθόδου. Περισσότερα σε λίγο.

πριν από  2 Μήνες 14 ημέρες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, στη Λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην άκρη του οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και τροχαία. Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα καθόδου.Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation