πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Έχετε δοκιμάσει ποτέ κρέας τόσο τρυφερό που σχεδόν λιώνει στο στόμα και αναρωτηθήκατε πώς να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα; Η απάντηση είναι εκπληκτικά απλή: μαγειρική σόδα! Αν και αυτό το συστατικό είναι πιο γνωστό για τη χρήση του στη ζαχαροπλαστική, κάνει θαύματα και στο κρέας. Ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την επαναστατική μέθοδο, η οποία μαλακώνει αποτελεσματικά το κοτόπουλο, το μοσχάρι, το χοιρινό, και ακόμη και το ψάρι, όπως ανακάλυψε η Shelia Klein. Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνική; Η χρήση μαγειρικής σόδας για να μαλακώσετε το κρέας είναι πανεύκολη. Απλώς πασπαλίστε το ωμό κρέας με μια λεπτή στρώση σόδας, καλύπτοντας όλες τις πλευρές του. Μπορείτε να το κάνετε με αλατοπίπερο ή να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αφήστε το να μείνει για περίπου 10 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο, για να μην αλλοιωθεί η γεύση. Μετά από αυτό το διάστημα, ξεπλύνετε το καλά με κρύο νερό, σκουπίστε το με χαρτί κουζίνας και μαγειρέψτε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation