Συμβουλή από σεφ για να κάνετε το κρέας ιδιαίτερα τρυφερό: Προσθέστε αυτό το μυστικό συστατικό πριν το μαγείρεμα
Έχετε δοκιμάσει ποτέ κρέας τόσο τρυφερό που σχεδόν λιώνει στο στόμα και αναρωτηθήκατε πώς να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα; Η απάντηση είναι εκπληκτικά απλή: μαγειρική σόδα! Αν και αυτό το συστατικό είναι πιο γνωστό για τη χρήση του στη ζαχαροπλαστική, κάνει θαύματα και στο κρέας. Ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την επαναστατική μέθοδο, η οποία μαλακώνει αποτελεσματικά το κοτόπουλο, το μοσχάρι, το χοιρινό, και ακόμη και το ψάρι, όπως ανακάλυψε η Shelia Klein. Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνική; Η χρήση μαγειρικής σόδας για να μαλακώσετε το κρέας είναι πανεύκολη. Απλώς πασπαλίστε το ωμό κρέας με μια λεπτή στρώση σόδας, καλύπτοντας όλες τις πλευρές του. Μπορείτε να το κάνετε με αλατοπίπερο ή να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αφήστε το να μείνει για περίπου 10 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο, για να μην αλλοιωθεί η γεύση. Μετά από αυτό το διάστημα, ξεπλύνετε το καλά με κρύο νερό, σκουπίστε το με χαρτί κουζίνας και μαγειρέψτε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(64)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(46)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(631)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(588)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.