Συνταγή για απολαυστικό κριθαρότο με μανιτάρια, λεμόνι και παρμεζάνα
Ιδανική επιλογή για δείπνο με ένα ποτήρι κρασί Ανακαλύψτε μια υπέροχη συνταγή για κριθαρότο που θα σας ενθουσιάσει. Ένα πιάτο με πλούσια γεύση, χάρη στα μανιτάρια και την βελούδινη σάλτσα με λεμόνι. Ιδανική επιλογή για δείπνο με ένα ποτήρι κρασί. Υλικά για τη συνταγή 1 κουταλιά της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 ½ φλιτζάνι μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, χωρισμένο 1 μέτριο ασκαλώνιο (shallot), ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 ½ φλιτζάνι κριθαράκι ολικής αλέσεως ¼ φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί 4 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών χωρίς αλάτι 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο (και λίγο επιπλέον για γαρνίρισμα) ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ⅛ κουταλάκι του γλυκού λευκό πιπέρι ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα (και λίγο επιπλέον για γαρνίρισμα) ¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ½ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού (και λίγο επιπλέον για γαρνίρισμα) 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού Οδηγίες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(73)
- Αστυνομικά(119)
- Εκπαίδευση(151)
- Εργασία(89)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(520)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(473)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.