Συνταγή για απολαυστικό ογκρατέν ψαριού με πέστο
Ψήνεται σε 15 λεπτά Αναζητάτε ένα υγιεινό και νόστιμο δείπνο που δεν απαιτεί ώρες στην κουζίνα; Τα traybakes (φαγητά στο ταψί) είναι η ιδανική λύση για τις πολυάσχολες ημέρες της εβδομάδας. Ξεχάστε το άγχος του μαγειρέματος μετά τη δουλειά και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα απολαυστικό ογκρατέν ψαριού με κρέμα πέστο, που ψήνεται σε μόλις 15 λεπτά. Ο όρος "ογκρατέν" (gratin) μπορεί να ακούγεται περίπλοκος, αλλά στην πραγματικότητα αναφέρεται στην προσθήκη τριμμένου τυριού (ή φρυγανιάς/αυγών) πάνω από το φαγητό, δημιουργώντας μια χρυσαφένια και τραγανή κρούστα κατά το ψήσιμο. Η Manon Lagreve, πρώην διαγωνιζόμενη του Great British Bake Off, μοιράστηκε μία πανεύκολη και νόστιμη συνταγή για ογκρατέν ψαριού. Η προσθήκη του πέστο χαρίζει μια εκρηκτική γεύση, καθιστώντας την ιδανική ακόμη και για παιδιά που είναι επιλεκτικά στο φαγητό. Επίσης, το λευκό ψάρι είναι εξαιρετική πηγή πρωτείνης. Συνταγή για απολαυστικό ογκρατέν ψαριού με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(37)
- Άμυνα(57)
- Αστυνομικά(88)
- Εκπαίδευση(193)
- Εργασία(107)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(496)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(583)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.