πριν από  2 ώρες 49 λεπτά

Thebest.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα Το μυστικό για να φτιάχνετε κάθε φορά νόστιμες και τραγανές φτερούγες κοτόπουλου, στην φριτέζα αέρος, είναι να τις τηγανίζετε σε ένα μείγμα λαδιού, κορν φλάουρ και καρυκευμάτων, μέχρι να γίνει τραγανή η εξωτερική επιφάνειά τους. Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα. Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε λίγο τριμμένο κόκκινο πιπέρι στη σάλτσα. Υλικά για τη συνταγή 450-500 γρ. φτερούγες κοτόπουλου, χωρίς τις άκρες 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 1 κουταλιά της σούπας ρευστό μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας ή ταμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι ρυζιού 1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο 2 κουταλάκια του γλυκού σουσάμι καβουρδισμένο 1 μεγάλο φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι ΟδηγίεςΣε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τις φτερούγες κοτόπουλου, το ελαιόλαδο και μια γενναιόδωρη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation