Συνταγή για φτερούγες κοτόπουλου στο air fryer με μέλι και σουσάμι
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα Το μυστικό για να φτιάχνετε κάθε φορά νόστιμες και τραγανές φτερούγες κοτόπουλου, στην φριτέζα αέρος, είναι να τις τηγανίζετε σε ένα μείγμα λαδιού, κορν φλάουρ και καρυκευμάτων, μέχρι να γίνει τραγανή η εξωτερική επιφάνειά τους. Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα. Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε λίγο τριμμένο κόκκινο πιπέρι στη σάλτσα. Υλικά για τη συνταγή 450-500 γρ. φτερούγες κοτόπουλου, χωρίς τις άκρες 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 1 κουταλιά της σούπας ρευστό μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας ή ταμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι ρυζιού 1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο 2 κουταλάκια του γλυκού σουσάμι καβουρδισμένο 1 μεγάλο φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι ΟδηγίεςΣε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τις φτερούγες κοτόπουλου, το ελαιόλαδο και μια γενναιόδωρη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(61)
- Αστυνομικά(93)
- Εκπαίδευση(170)
- Εργασία(106)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(497)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(5)
- Πολιτική(460)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.