Συνταγή για κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας με βαλσάμικο
Τα κεφτεδάκια μπορούν να ετοιμαστούν από πριν και να διατηρηθούν στο ψυγείο Μία λαχταριστή συνταγή για ζουμερά κεφτεδάκια που σιγοβράζουν σε μια πλούσια σάλτσα ντομάτας με μια γλυκόξινη πινελιά από βαλσάμικο. Αν δεν έχετε φρέσκα μυρωδικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα, αλλά σε μικρότερη ποσότητα. Η ζάχαρη στη σάλτσα βοηθάει να εξισορροπηθεί η οξύτητα της ντομάτας. Τα κεφτεδάκια μπορούν να ετοιμαστούν από πριν και να διατηρηθούν στο ψυγείο. Μπορείτε επίσης να τα καταψύξετε ψημένα ή άψητα. Υλικά για τη συνταγή (για περίπου 25-30 κεφτεδάκια) Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή ανάμεικτος με χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή πολύ ψιλοκομμένες 1 αυγό 50 γρ. φρυγανιά τριμμένη 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος (προαιρετικά) 1 κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο (προαιρετικά) Αλάτι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(68)
- Αστυνομικά(95)
- Εκπαίδευση(188)
- Εργασία(107)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(526)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(512)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.