Συνταγή για κουνουπίδι καπαμά
Στην ελληνική κουζίνα, το κουνουπίδι πρωταγωνιστεί σε πιάτα που συνδυάζουν τη λιτότητα με τη νοστιμιά Το κουνουπίδι είναι ένα ταπεινό αλλά ιδιαίτερα ευέλικτο λαχανικό, που έχει κερδίσει τη θέση του σε πολλές κουζίνες του κόσμου. Με τη γλυκιά του γεύση και την απαλή του υφή, μπορεί να μαγειρευτεί με αμέτρητους τρόπους - βραστό, ψητό, στο φούρνο ή ακόμα και σε μορφή πουρέ. Στην ελληνική κουζίνα, το κουνουπίδι πρωταγωνιστεί σε πιάτα που συνδυάζουν τη λιτότητα με τη νοστιμιά. Είτε μαγειρευτεί με σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο και μυρωδικά, είτε συνοδεύσει κρέας ή ψάρι, προσφέρει θρεπτική αξία και πλούσια γεύση. Ησυνταγή αυτή αναδεικνύει τη μοναδική του ικανότητα να απορροφά αρώματα και να μεταμορφώνεται σε ένα χορταστικό, σπιτικό φαγητό. Περιγραφή Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα 25 λεπτά Μερίδες: 4 Διατροφική αξία ανά μερίδα Θερμίδες 331 16% Λιπαρά 12,3 γρ. 18% Κορεσμένα 1,9 γρ. 10% Σάκχαρα 21,2 γρ. 24% Αλάτι 0,3 γρ. 5% Πρωτείνη 11,9 γρ. 24%...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(39)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(36)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(579)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(555)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.