πριν από  16 ώρες 39 λεπτά

Thebest.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στην ελληνική κουζίνα, το κουνουπίδι πρωταγωνιστεί σε πιάτα που συνδυάζουν τη λιτότητα με τη νοστιμιά Το κουνουπίδι είναι ένα ταπεινό αλλά ιδιαίτερα ευέλικτο λαχανικό, που έχει κερδίσει τη θέση του σε πολλές κουζίνες του κόσμου. Με τη γλυκιά του γεύση και την απαλή του υφή, μπορεί να μαγειρευτεί με αμέτρητους τρόπους - βραστό, ψητό, στο φούρνο ή ακόμα και σε μορφή πουρέ. Στην ελληνική κουζίνα, το κουνουπίδι πρωταγωνιστεί σε πιάτα που συνδυάζουν τη λιτότητα με τη νοστιμιά. Είτε μαγειρευτεί με σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο και μυρωδικά, είτε συνοδεύσει κρέας ή ψάρι, προσφέρει θρεπτική αξία και πλούσια γεύση. Ησυνταγή αυτή αναδεικνύει τη μοναδική του ικανότητα να απορροφά αρώματα και να μεταμορφώνεται σε ένα χορταστικό, σπιτικό φαγητό. Περιγραφή Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα 25 λεπτά Μερίδες: 4 Διατροφική αξία ανά μερίδα Θερμίδες 331 16% Λιπαρά 12,3 γρ. 18% Κορεσμένα 1,9 γρ. 10% Σάκχαρα 21,2 γρ. 24% Αλάτι 0,3 γρ. 5% Πρωτείνη 11,9 γρ. 24%...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation